Σύνταξη

Μέσω της δυνατότητας του προγράμματος αυτόματης  μηνιαίας αγοράς δέντρων της Better Globe σας δίνετε η δυνατότητα να θεμελιώσετε και να εξασφαλίσετε την δική σας επιθυμητή σύνταξη και εφάπαξ καθώς και να συμμετέχετε στα κέρδη με Εφάπαξ αγορές δέντρων.
 

Υπάρχουν ήδη έτοιμα κάποια πακέτα προγραμμάτων τα οποία καλύπτουν πάγιες ανάγκες.  Διπλασιάστε ή τριπλασιάστε τα ποσά αναλόγως για να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Αν πάλι δεν βρείτε αυτό που θέλετε μπορείτε να μας στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας τις προτιμήσεις σας  και να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα στις δικές σας απαιτήσεις.
 

Πακέτο εξασφάλισης σύνταξης με 0,57€ την ημέρα
Αν αγοράζατε αυτόματα 1 δέντρο BG τον μήνα το μηνιαίο κόστος αγοράς σας θα είναι  17€. Μετά την 5η χρονιά το ετήσιο κόστος 204€ αγοράς των 12 δέντρων σας μειώνεται σταδιακά και μηδενίζεται από τα  κέρδη 15% των καρπών αραβικού κόμμι κ.α.!   Έτσι τα δέντρα σας  συνεχίζουν να αγοράζονται και να προστίθενται στην ιδιοκτησία σας και ταυτόχρονα αρχίζετε να εισπράττετε ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ!  

Ανάλυση Σύνταξης με 17€ το μήνα

Την 20η χρονιά θα κοπούν τα 12 δέντρα που αγοράσατε την 1η χρονιά και θα πουληθεί η ξυλεία τους. Το κάθε δέντρο παράγει 0,5 κυβικό μέτρο * καθαρής τροπικής ξυλείας που σήμερα πληρώνει 170€. Έτσι θα πάρετε συνολικά 2,326€ ή 193€ το μήνα.


Και αυτό θα γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο. Δεν τελειώνει ποτέ!  

Κληρονομείται και μεταβιβάζεται στα παιδιά και στα εγγόνια σας ή όπου αλλού θελήσετε!
Κάθε χρόνο θα αγοράζονται 12 δέντρα και θα κόβονται 12 δέντρα. Θα έχετε δηλαδή MONIMA μία φυτεία από 192 δέντρα που θα σας δίνουν κέρδος από καρπό και ξυλεία! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
 

Παράγοντας-Latte  
Βρείτε λοιπόν τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ παράγοντα Latte και εξασφαλίστε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ επιθυμητή σύνταξη!
 

* καθαρή τιμή ξυλείας είναι η τιμή που προκύπτει αφού αφαιρεθεί το κόστος κοπής, επεξεργασίας και μεταφοράς της ξυλείας.
Κάντε κλικ στο κουμπί για να δείτε την πλήρη ανάλυση του προγράμματος !



Δείτε τους όρους και προϋποθέσεις στα Ελληνικά εδώ!

Αγοράστε δέντρα Better Globe ξεκινώντας από σήμερα
Για να αποτρέψουμε τα  λάθη
επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε την Better Globe


https://doreansintaxihoris.blogspot.com/