Συχνοί Προβληματισμοί ενδιαφερόμενου Πρέσβη

Πρεσβευτής

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Δεν μπορώ να πουλώ!

–Όταν κάποιος σκέφτεται την πώληση σκέφτεται ότι πρέπει να «πείσει» τον άλλον να αγοράσει κάτι που δεν του αρέσει ή που δεν χρειάζεται πραγματικά! Στην Better Globe δεν ψάχνουμε για τέτοιου είδους ανθρώπους! Στην Better Globe πρώτα και πάνω απ’ όλα, πρέπει εσύ να είσαι ένας ευχαριστημένος πελάτης, και μετά, αυτό που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις είναι κάτι που έμαθες να κάνεις πολύ καλά από τότε που ήσουν μικρό παιδί, όμως ποτέ δεν σε πλήρωσε κανένας για αυτό! Να συστήσεις στους γνωστούς και στους φίλους σου κάτι που εσύ βρίσκεις εξαιρετικό και χρήσιμο! Όταν τους δείχνεις με ενθουσιασμό το καινούργιο σου κινητό τηλέφωνο, ή όταν τους μιλάς για την καταπληχτική ταινία που είδες τις προάλλες, ή όταν τους συστήνεις ένα καινούργιο εστιατόριο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν, εσύ εκείνη την ώρα τι κάνεις; Πουλάς; Όχι! Απλά μοιράζεσαι μαζί τους την δική σου εμπειρία! Αν αυτοί τελικά αγοράσουν αυτό το κινητό, ή πάνε να δούνε την ταινία που είδες, ή αν επισκεφθούνε τελικά το εστιατόριο που τους σύστησες, τότε εσύ χωρίς να το καταλάβεις έκανες μια πώληση για την οποία δεν θα πληρωθείς ποτέ! Η Better Globe επέλεξε να πληρώνει τους ευχαριστημένους της πελάτες για τις συστάσεις τους! Αυτό είναι πιο δίκαιο και πιο λογικό. Δεν συμφωνείς;

Η Better Globe συνδυάζει τη φιλανθρωπία και την προστασία του περιβάλλοντος, με την σίγουρη οικονομική εξασφάλιση όσων συμμετέχουν!Ειλικρινά, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση;

Δουλεύει αυτό το σύστημα προώθησης;

–Βεβαίως! Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι βιομηχανία που κάνει ήδη πάνω από 150$ δισεκατομμύρια τζίρο τον χρόνο, και έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας!

Μπορώ εγώ να τα κάνω;

–Το πιο πιθανόν ΝΑΙ! Η εξασφάλιση σου είναι πως πρέπει να σου δώσουμε αποτελεσματικά εργαλεία και να σε διδάξουμε να είσαι αποτελεσματικός για να κερδίσουμε και εμείς χρήματα!

Θέλω να το σκεφτώ.

–Αν δεν ρωτήσεις άτομα που βρίσκονται εδώ σήμερα τις εμπειρίες τους, από ποιον θα μάθεις πως είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είσαι Πρέσβης, Ιδιοκτήτης/Αγοραστής, ή Μέλος/Δωρητής; Από άτομα που σε αγαπούν όμως δεν γνωρίζουν τίποτα για την Better Globe; Για τον περισσότερο κόσμο οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συγγενείς του έχουν την τάση να του λένε «Αυτό μην το κάνεις!» ή «Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις!» Μια μεγάλη αλήθεια της ζωής όμως, είναι πως, ο μόνος που ξέρει τι πραγματικά μπορείς να κάνεις ή όχι είναι ΕΣΥ!

Αν δεν πετύχω ως Πρέσβης;

–Ακόμη κι αν δεν πετύχεις ως Πρέσβης θα είσαι τουλάχιστον οικονομικά κερδισμένος λόγω της απόδοσης των δέντρων σου! Από την άλλη, αν πετύχεις, μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να «εξαγοράσεις» την ελευθερία σου, κι αυτό δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα!

Δεν έχω τα λεφτά σήμερα.


–Μπορείς να κρατήσεις μια θέση με 1 δέντρο 17€ ή ακόμη καλύτερα, να ξεκινήσεις την πρόκριση σου ως Πρέσβης με μια εισφορά 53€ ή με τα 10 δέντρα σε μια συναλλαγή. Όποτε μπορέσεις συμπληρώνεις τα υπόλοιπα! Θα είναι σαν να έγινες Πρέσβης με δόσεις!

Δέντρα Better Globe, Το ποιο φθηνό ακριβό δώρο !!!

ΤΙΜΗ ΔΕΝΤΡΟΥ 20

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Αγοράστε δέντρα Better Globe ξεκινώντας από σήμερα
Για να αποτρέψουμε τα  λάθη
επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε την Better Globe